Tony stark kimdir?

Gerçek Tony Stark 1891 yılında doğmuştur. Kendisi bir Azeri Türküdür. 1943 yılında Sovyetler Birliği Ordusunda askerlik yapmıştır.

Askerlik resimi.

Logopit_1593546737202.png

Tony Stark Stalingrad muharebesinde şehit düşmüştür.

Efe Karahanlı olarak doğdu, Ali Candan olarak büyüdü, Polat Alemdar olarak Technopat Sosyal'de nam saldı. Sonra adını Çalıya Saklanan Kedi yaptı ve huzurlu bir şekilde konu dışı bölümünde geziyor. Nadiren insanlara yardım ediyor ve fanboy kavgalarına dahil olup sağa, sola kimi görürse sallıyor.

Efe Karahanlı olarak doğdu, Ali Candan olarak büyüdü, Polat Alemdar olarak Technopat Sosyal'de nam saldı. Sonra adını Çalıya Saklanan Kedi yaptı ve huzurlu bir şekilde konu dışı bölümünde geziyor. Nadiren insanlara yardım ediyor ve fanboy kavgalarına dahil olup sağa, sola kimi görürse sallıyor.

@304911 bunu beğendi.

Ha bir de ekleyeyim, 3-5 ay sonra sıkılırsam bu forumda adı Testere Necmi olan ve profil fotoğrafı bu olan birini görürseniz bilin ki o benim :p
1593547400655.png

Karizma, değil mi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı