Tony stark kimdir?

Tam bir ay önceydi, AyuQ adlı berbat isimden bıkıp isim değiştirmek istedim.Troll isim yapmak istiyordum. Hemen konu açtım
Az bizde mesaj kasak sksksokskskskkskdkwkakmdpep.
. Daha sonra @akiyorm adlı moderatör bana ''Akmiyorm'' dedi şakasına. Altına gelen birkaç kahkaha bana ilham oldu. Bunu yaptım. Fakat yanlışlıkla baş harfini küçük yaptım :D Neyse kısacası BEN;

Akmiyorm! Ya da çakma akiyorm işte 😃

Peachlius:
Yunan mitolojisindeki tanrıların sonundaki es takısını ve lise zamanlarımdaki yaptığım piçlikler sonrası kız arkadaşımın bana taktığı peach lakabını birleştirerek Peachlius isimli piçlik tanrısını uydurdum 😂😂

Tam bir ay önceydi, AyuQ adlı berbat isimden bıkıp isim değiştirmek istedim.Troll isim yapmak istiyordum. Hemen konu açtım
Az bizde mesaj kasak sksksokskskskkskdkwkakmdpep.
. Daha sonra @akiyorm adlı moderatör bana ''Akmiyorm'' dedi şakasına. Altına gelen birkaç kahkaha bana ilham oldu. Bunu yaptım. Fakat yanlışlıkla baş harfini küçük yaptım :D Neyse kısacası BEN;

Akmiyorm! Ya da çakma akiyorm işte 😃

akiyorm telif davası açmasın.

Bir gün yaratıcı bir isim düşünürken Johnny Depp'in resmini gördüm. Sonrasında ise şu anki takma ismim aklıma geldi. Kısa bir hikaye.

Bu ismin hikayesini ben yorumlamak istiyorum dostum. Mükemmel hayal gücümle senaryo yaptım izle. 🤣

İsmin: Sparrow+Hawk+_ birleşmeleri sonucunda oluşmuş.
1) Hawk kısmına bakarsak Hawkeye kelimesi ile bağıntısı var. İyi dostluk buradan geliyor.
2) Sparrow kısmına bakarsak Kaptan Jack Sparrow ile bağlantısı var.
3) _ işareti ile Hawkeye'ın oku temsil edilmiş.

Nasıl teori ama? 🤣
Mükemmel. 🤩

En uzun hikaye benimki olurdu zira başıma gelmeyen kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı