Steam Tools güvenilir mi?

Metin_1881

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette dolanırken Steam Tools diye bir uygulama gördüm. Bu uygulamaya bazıları virüslü bazıları güvenilir diyor. Benim sorum ise şu: Sanal bir makine açıp oradan yeni bir Steam hesabına giriş yapıp sonra oyunu kütüphaneme ekleyip sanal makineden çıkınca az önceki oyun eklediğimiz hesaba giriş yapınca o eklediğimiz oyunları oynayabilir miyim? Biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız.

Sanal makineleri delip geçebilen virüsler de var sonuçta yine aynı disk içerisinde iki işletim sistemi de. Bahsettiğin uygulama şu an dünyada revaçta. Ücretsiz bir şekilde her oyunu kütüphaneye ekleyebileceğini vaat eden bir uygulama ne kadar güvenilir olabilir ki? Hele ki bir Çinlinin elinden çıkmışsa :D

Arkadaşlar internette dolanırken Steam Tools diye bir uygulama gördüm. Bu uygulamaya bazıları virüslü bazıları güvenilir diyor. Benim sorum ise şu: Sanal bir makine açıp oradan yeni bir Steam hesabına giriş yapıp sonra oyunu kütüphaneme ekleyip sanal makineden çıkınca az önceki oyun eklediğimiz hesaba giriş yapınca o eklediğimiz oyunları oynayabilir miyim? Biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız.
PC'yi kapatıp açtığınızda oyun sizden gidiyor. Her seferinde baştan ekleyip giriş yapmanız lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı