Bütçem maksimum 800 TL'ye çıkabilir. Ekipmanlardan gerçekten hiç anlamam bu yüzden ciddi yardımınıza ihtiyacım var fakat sizden tek isteğim var o da şudur; Kulaklarım biraz hassas bu nedenden dolayı uzun süre kulaklık takamıyorum bu yüzden kulaklık konforlu olursa çok mutlu olurum.
Bütçeyi yaklaşık 40 TL aşarak aşağıda atıcaklarıma bakabilirsiniz fakat bütçe artıramam derseniz mouse Corsair Harpoon RGB veya Logitech G102 tercih edin ele oturmasına göre.
Bütçeyi yaklaşık 40 TL aşarak aşağıda atıcaklarıma bakabilirsiniz fakat bütçe artıramam derseniz mouse Corsair Harpoon RGB veya Logitech G102 tercih edin ele oturmasına göre.
şöyle yapabilir miyiz acaba yani eğer zahmet olmazsa. 400 tl kulaklık 250 tl mouse 150 tl klavye benim arzuladığım tek şey kulaklığımın gerçekten iyi olması çünkü kulaklarımda rahatsızlık var ciddi konforlu bir kulaklığa ihtiyacım var.
Arkadaşlara katılıyorum size klavye olarak Gigabyte Force K83 (Cherry Mx Red Switch) ışık önemli değilse tavsiye ediyorum, ardından ışık isterseniz GXT Cada 890 tavsiye edilebilir fakat Outemu Red Switch e sahip oldukları için bence Gigabyte alınmalı çünkü bırakın 400’ü yerine göre 700 tl lik klavyelerde bile aynı switch var. Kulaklık olarak Rig 400/ HS 50 üstüne çıkmak isterseniz de Artics 3 alabilirsiniz.
Arkadaşlara katılıyorum size klavye olarak Gigabyte Force K83 (Cherry Mx Red Switch) ışık önemli değilse tavsiye ediyorum, ardından ışık isterseniz GXT Cada 890 tavsiye edilebilir fakat Outemu Red Switch e sahip oldukları için bence Gigabyte alınmalı çünkü bırakın 400’ü yerine göre 700 tl lik klavyelerde bile aynı switch var. Kulaklık olarak Rig 400/ HS 50 üstüne çıkmak isterseniz de Artics 3 alabilirsiniz.
Kulaklık & Mikrofon ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Kulaklık & Mikrofon modelleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Şu üçü'nün arasından en konforlu kulağımı en az yoracak olan hangisidir tek isteğim buna yanıt vermenizdir diğer özellikler inanın arka planda kalıyor benim için.
Mouse olarak şunda hepimiz emin miyiz?