Ücretsiz Toplam değeri 274 TL olan 2 oyun Epic Games Store'da ücretsiz

Adamlar her hafta ücretsiz oyun veriyorlar hala nefret edenler var.

Nefret etmesem de nefret edenleri anlayabiliyorum. Uygulamanın açılması çok uzun sürüyor. Bazen anlamsız şekilde oturumdan çıkıyor ve uğraştırıyor.

Hâlâ nefret edenler var.

Hiç kimse eleştirilmez değildir, şunu kabullenin artık ve bedava oyunları da babasının hayrına vermiyor adamlar. Oyunlar fena değil gibi duruyor hocam, kütüphaneye ekledim. Teşekkürler, ara sıra oynamalık oyunlar gibi duruyor. Epic Games, bedava ya da indirimli oyun dağıtmasa kaçınız kullanır şu rezil Launcher'i?

16GB RAM, 1TB m.2 ssd ve 200mbps/20mbps internet sahibiyim hocam. Steam ile Epic bende mümkünatı yok aynı sürede açılmıyor.

Unreal Engine muazzam bir şey olsa da onunla launcher yapılmayacağını fark edemeyen bir firmadan bahsediyoruz. Launcher ile alakalı kim ne derse desin haklı.

Daha iyisini yapmanızı bekliyorum ayrıca eleştirmeyin yazmıyor orada hala nefret edenler var diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dakika, şimdi adamları eleştirdiğim için yeni Launcher mi yapmak zorundayım? Bu nasıl düşünce şeklidir? Epic Games kullanıcısı olarak beğendiğim, beğenmediğim tarafını belirtiyorum ve tepki gösterilmediği ya da eleştirilmediği sürece de bir sorun düzelmez. Kullanıcıları olarak tepkimizi göstermemiz gerekir, bedava oyun verdikleri için tapmamamız gerekir. @Vavien.'in yorumu her şeyi özetlemiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…