Ücretsiz Toplam değeri 274 TL olan 2 oyun Epic Games Store'da ücretsiz

Hocam ne yapsınlar? Düşünün yani bir çekiliş yapıyorsunuz iPhone mu verirsiniz elin Xiaomi'sini mi? Böyle düşünün. Kalite istiyorsan git para ile al diyor adamlar, bizde bu var beğenmezsen git diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne yapsınlar? Düşünün yani bir çekiliş yapıyorsunuz iPhone mu verirsiniz elin Xiaomi'sini mi? Böyle düşünün. Kalite istiyorsan git para ile al diyor adamlar, bizde bu var beğenmezsen git diyor.
Ben beleş oyun verip-vermemesine takılmıyorum. Oradan kuponlar sayesinde çok ucuza oyun da aldım eyvallah ama Launcher öyle lanet bir şey ki basıyorum kaç dakika sonra açılıyor. Bazen buluta yükleniyor kısmında kalıyor. Oyun indirmek ayrı dert, Steam'de 11 MB/s ile indirirken buradan 5-6 MB/s'de indiriyorum. Başta AC: Valhalla olmak üzere Ubi oyunlarını Epic'ten indirdiysem Uplay'den oyunu açarken 100 GB falan update yapıyor. Tüm bunları toparladığımızda özensiz, baştan salma-kıytırık bir iş yapıyorlar derim ben.

@Cpt Price katılıyorum, sesimizi duyurmadığımız sürece de bu tarz sorunların çözüleceğini düşünmüyorum.

Bu tartışma neden var Epic Games ile Steam arasında? Sonuçta her ikisi de oyunları hemen hemen aynı fiyatlardan satıyorlar indirim tutarları da neredeyse aynı. İkisini de kullanıyorum ben. Steam, Launcher konusunda Epic'ten çok daha önde. Ama Epic Games'in ücretsiz oyunları, kuponları vs var. Ama Launcher harbiden berbat. Fornite açacağım bir güncelleme yapacak yarıda kaldığı anda bittin en baştan bir daha başlıyor. Ya da oyun indirirken arada takılıyor mesela gereksiz yere sıfırdan başlatıyor indirmeyi bunun gibi sorunları var ama yine de ücretsiz oyunlar ve kuponlar için kullanılır. Onun haricinde ben hep Steam'i tercih ederim.

Epic'i eleştirmek çok manasız bu zamana kadar verdiği bedava oyunları hiçbir firma vermedi. Şimdi haftaya en son Dishonored oyununu verecek Steam de indirimlerde 55 TL. Launcher'ını beğenirsin beğenmezsin o ayrı konu. Gerçek olan Launcher'ı Steam'den daha modern görünüyor. Fakat ekran görüntüsü alma yok mesela. Birkaç eksik özellik için bana bir sürü kaliteli oyunu bedava veren platformu eleştirmem.

Epic Games, Steam gibi tekel sayılabilecek bir firma varken bedava oyun vermeden ayakta duramazdı diye düşünüyorum. Eğer Steam'in önüne geçmek ve daha kullanıcı dostu bir hale gelmek istiyorsa bu eksiklikleri gidermeli. Yoksa bu sorunlarla Steam'in önüne geçmesi zor. Bir de ben de yazmayı unutmuşum ki FarCry 6 ya da Valhalla gibi Ubisoft oyunlarını indirdiğimde genelde oyunun boyutundan daha fazla güncelleştirme yapıyor Ubisoft Launcher. Fakat Steam'de böyle bir sorun mevcut değil. Bence bu da büyük sayılabilecek sorunlar arasında.

Adamlar her hafta ücretsiz oyun veriyorlar hala nefret edenler var.
Kusura bakmayın ama verdikleri oyunlar iyi oyunlar değil. Ayda yılda bir iyi oyun veriyorlar. Çoğu oyun serisini bitirdim bağımsızdan tut hikayeliye kadar ama Adios ve Hell is Others adlı iki oyunu ilk defa duydum. İyi bir oyun olsalardı emin olun adlarını duyardım. Çer çöp veriyorlar anca. Bu yüzden sevmememiz normal. Ha bir ara GTA 5 verdiler o çok iyi bir hamleydi işte.

Oyun veriyor diye sevmek? D (edit: Mesajı editlemiş sanırım arkadaş)

Halbuki dijital launcherlerden değil de oyunların dosyalarından açsak daha iyi olacak.
O zaman launcher yapmanın anlamı kalmaz. Electron kullan. CEF kullan bir şekilde. Gayet de basit ve daha launcherda iken laptopta harici ekran kartını kullanmıyor. Fazlasıyla yeterli.

Launcheri rezalet, tek özelliği oyun vermesi. Onlar da iyi olsa keşke. Yoksa yüzüne bile bakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…