Ücretsiz Toplam değeri 274 TL olan 2 oyun Epic Games Store'da ücretsiz

İndirmeye değer oyunlardan değiller bence.

Açılmak bilmeyen launcher indirme hızının aşırı düşük olması vb ne kadar çöp bir launcher olduğunu belli ediyor. Sırf tanınmak için bedava oyun veriyorlar.

Adamların amacı o zaten çıkıp söylediler bilinmeyen kaliteli bağımsız oyunları tanıtmak için yapıyoruz diye. Zaten sürekli bedava oyunlar veriyorlar ne bekliyorsun onu da anlamadım. Bu güzel de bir şey hani ben hiç bilmediğim harika oyunlar keşfettim Epic Games'in sayesinde.

Birde altı üstü bir launcher yani bunun bile fanı/hateri olabiliyorsunuz ya pes gerçekten.

Bedava oyun veren için fırsat köşesi açılsa iyi olmaz mı?

Arkadaşlar konu Steam //epic tartışmasına dönmüş ben bu konuyu insanlar oyunları hesaplarına eklesin diye açtım siz Launcher tartışması çevirin diye değil uzatmayalım gereksiz yere lütfen.

O zaman launcher yapmanın anlamı kalmaz. Electron kullan. CEF kullan bir şekilde. Gayet de basit ve daha launcherda iken laptopta harici ekran kartını kullanmıyor. Fazlasıyla yeterli.
Doğru söylüyorsunuz. Lafım launcher kullananmaktan şikayet edenlere.

Öyle bu arada yapabileceği iki şey var ya daha ucuza satar ya da böyle bedava oyunlar vererek kullanıcıları çekmeye çalışır, benzer şartlarda hiç şansı yok.

O zaman herkes launcher oluştursun firmalarla anlaşıp oyun satsın. Sizce böyle bir durumda Steam seviyesine erişilebilmesi için ne yapabilirsiniz? Ürünü ucuz satmadıktan, bedava ürün vermedikten ya da özel kuponlar sağlamadıktan sonra (Tabi sadece sizin launcherınıza özel oyunlar da ekleyebilirsiniz.) insanlar Steam duruken sizden niye ürün satın alsın. Steam senelerdir kullanılan, güvenli, kullanışlı ve en fazla kullanıcıya sahip launcher sonuçta.

Steam zaten kendini kanıtladı ama bizim gibi fakir ülkeler için Epic de büyük şans. İndirimleri ve bedava oyunları olmasa ancak malum yollardan oynardınız AAA oyunları bunu da unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…