4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Ocak 2023 #41 Kenobii dedi: İndirimleri ve bedava oyunları olmasa ancak malum yollardan oynardınız AAA oyunları bunu da unutmayın. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, Epic olmasa ne yapardık değil mi?
Kenobii dedi: İndirimleri ve bedava oyunları olmasa ancak malum yollardan oynardınız AAA oyunları bunu da unutmayın. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum, Epic olmasa ne yapardık değil mi?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 28 Ocak 2023 #42 @Kenobii Epic Games'te adını bu şekilde duyurdu zaten. İndirimli ya da bedava oyun dağıtmasa kaçınız kullanır şu rezil Launcher'i? İndirimli ve bedava oyunları da adamlar babasının hayrına dağıtmıyor, kullanıcı çekmeye çalışıyor.
@Kenobii Epic Games'te adını bu şekilde duyurdu zaten. İndirimli ya da bedava oyun dağıtmasa kaçınız kullanır şu rezil Launcher'i? İndirimli ve bedava oyunları da adamlar babasının hayrına dağıtmıyor, kullanıcı çekmeye çalışıyor.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 28 Ocak 2023 #43 Vallahi Launcher'a girmeye üşendim. Normalde Steam 50 kuruşluk oyunu ücretsiz yapsa üşenmem alırım fakat Epic Games'le uğraşasım yok.
Vallahi Launcher'a girmeye üşendim. Normalde Steam 50 kuruşluk oyunu ücretsiz yapsa üşenmem alırım fakat Epic Games'le uğraşasım yok.