Toplama bilgisayar mı PS4 mü?

Tugce55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben kendimi bildim bileli oyun oynarım ama malesef laptop sistemim iyi olmadığı için güncel oyunları hiç oynayamadım. Bilgisayar toplamak istiyorum bütçem 2000 TL çok zorlarsam 2500 laptop satarak fakat bunlarla güncel oyunları oynayabilme ihtimalim var mı? Çok anlamıyorum bu tarz şeylerden güncel dediklerim de aslında GTA 5, Dying Light, Watch Dogs 2 falan olsun o tarz. Bu bütçenin üstünede çıkamam eğer bu bütçe yeterli değilse ps4 almam mantıklı mı sizce? Onun da oyunları falan sıkıntı ama bir şekilde 2'si arasında seçim yapsanız hangisi olurdu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil mi değilse bu fiyata gayet iyi bir sitem toplanır. :)
upload_2016-12-17_18-57-1.png

teşekkür ederim pc almak daha mantıklı sanırsam bunu kaydedicem :) pc olunca zaten malesef bi şekilde torrente yönelicem sevdiğim oyunlar dışında laskdklfd

@KralGS
Technopat korsanı sevmeyebilir. Bende destek vermem fakat korsan yerine steam i tercih etseydim(şuan elimden geldiğince orjinal kullanıyorum) yeni sistemi toplamak için param olmazdı. Şuan ki bilgisiyarım;
•Q8400
•8GB Ram
•GTX 560 ti
Yeni sistem içinse 3500tl bütçem var hayırlısıyla Ocak'ta toplayacam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı