Toplama bilgisayar sıfırlanır mı?

EralpResit

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım toplama bir bilgisayar, eğer ayarlardan sıfırlama yaparsam bilgisayar sıfırlanır mı? Mahalledeki bilgisayarcıya sordum sıfırlanmaz dedi, çünkü galiba o sadece laptoplarda oluyormuş. Sizce sıfırlanır mı yoksa format USB'si ile format mı atmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım toplama bir bilgisayar, eğer ayarlardan sıfırlama yaparsam bilgisayar sıfırlanır mı? Mahalledeki bilgisayarcıya sordum sıfırlanmaz dedi, çünkü galiba o sadece laptoplarda oluyormuş. Sizce sıfırlanır mı yoksa format USB'si ile format mı atmam gerekiyor?

Sıfırlanır alakası yok toplama olmasıyla nasıl olsa bilgisayar USB ile temiz kurulum yapmak her zaman için en sağlıklısıdır hem kısa sürer.

Mahalledeki bilgisayarcıya sordum sıfırlanmaz dedi, çünkü galiba o sadece laptoplarda oluyormuş.
Öyle bir şey yok. Bakkal uydurmuş.

Bilgisayar sıfırlamada toplama, hazır sistem ve laptop diye ayrım olmaz. Zaten hazır masaüstü sistemler de toplanarak üretiliyor.
Ben şahsen bilgisayarlarda her zaman sıfırlama yerine sizin temiz kurulum yapmanızı öneririm ama. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı