Toplama Bilgisayara ilk İşletim sistemi nasıl kurulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 7 daha iyi tabi. Başlat menüsünü unutmuşlar Windows 8'de. Zira mausu sağ alt kısma götürmek çok zor.

Forumda biraz dolaşırsan Windows 8 ile ilgili hiçbir sorun yaşamayan çok kullanıcı olduğunu görürsün. Metro arayüzü de eski Başlat menüsünün gelişmiş halidir. He olur da sevmezsen Windows 8 için de Başlat menüsü sağlayan programlar var. Kurabilirsin. Daha Windows 8 kullanmadan kulaktan dolma bilgilerle bu şekilde konuşmanı anlayamıyorum. Ayrıca sofiman Windows 8 kur. O kurulurken driverlar kendiliğinden kuruluyor zaten. Sonradan ekran kartı gibi birkaç tane güncellemeyle tüm driverların sorunsuz bir biçimde yüklenmiş olacak.

Memnun olan kadar olmayanlar da var. Ben oyunların üstünde oynama yapıyorum patch , türkçe sürüm filan. Sonrada Online oynamak için de eklemeler yapıyorum. Daha düz oyunlarda sorun yaşayan insanlar varsa ben kesin yaşarım diye düşünüyorum. Benim düşüncem 1 yıl daha win7 . Yeni sürümler gelince geçerim diye düşünüyorum. Bence daha oturmamış 5-6 forumda yorumlara baktım pek memnun olan yok gibi yalnız şunu da diyeyim hiçbirini gözle görmedim. İnternette ne görmüşsem onu söylüyorum :D

Bence kullanıcı yorumlarına bakma XP taraftarları güzel yorum yazacaklarını sanmıyorum (bende XP seven biriyim). Benim Windows 8'e alışma sürem iki dakikayı bulmadı ve başlat olmadan da çok rahat kullanılabiliyor ve hala kullanıyorum. O dediklerinden bende yapıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım Türkçe yama attığım hiç bir şey çalışmamazlık yapmadı.

Windows 7 daha stabil diye duydum bende. Hem yeni olan birşeye şapdadanak atlamak istemiyorum. Hem metro arayüzünüde hiç mi hiç beğenmedim. Kısacası win 7 de ısrarlıyım.

Hala toplanan bir bilgisayara ilk defa işletim sistemini nasıl kuracağımın cevabını alamadım.

Windows 7'de en önemli sorun gereksiz CPU kullanımı. Yani en azından ben bu sorunu yaşıyordum. Windows 8'e geçince bilgisayar da oyun oynamanın zevkini anladım. Windows 7'nin iyi yanlarını Windows 8'in ise kötü yanlarını sayar mısınız?

Bu nasıl bir konuşma tarzıdır. Böyle iğneleyici sözler kullanarak ne yapmaya çalışıyorsunuz siz. Bir soru sorduk yardım bile etmedin, birde yönetici olacaksınız. Sonra sözde yazım kurallarına uymadım diye ceza verirsiniz tabiki. Pehhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı