Toplama bilgisayara korsan işletim sistemi kurdurmak

Görev yöneticisini ve başlatma ayarlarını bilinçli bir kullanıcı gerektiğinde kontrol eder. Marifetmiş gibi söylemiyorum ama Laptop hariç her zaman korsan yazılım kullandım. Hiçbir hesabıma da bir şey olmadı, hatta aile bireyleri bu bilgisayarlardan online bankacılık işlemlerini bile gerçekleştirdi. Bence risk teşkil edecek bir durum yok, her kaynaktan da indirilmemeli. Art niyetli insanlar başka çeşit virüste kullanabilir. Biraz anlamak lazım yada danışmak. Cidden işi anlayan bir insan risk olmadığını bilir, o yazıda caydırma amaçlı. Kimse kendini kandırmasın.
İşini riske atmaya değer mi? Ayrıca etik olarak doğru mu?

1500 liraya sistem toplayan bir adamın 400 liraya lisans alması ne kadar mantıklı?
Öğrenciysen bedavaya lisans alabilirsin. Değilsen veya normal sürüm istiyorsan G2A'da 60 TL'ye lisans satılıyor.

G2A'da fiyatı 102 TL: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
Kinguin'de 95 TL: Windows 8.1 Professional Retail Key - Windows
Plati.ru'da 110 TL: Windows 8.1 PRO 32-bit / 64-bit all languages, full ver

400 TL'den çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Öğrenci değilsen ve para vermek istemiyorsan yine korsan bahane değil. Linux kullanabilirsin tamamen ücretsiz.

Korsan sa korsan .

Görev yöneticisini ve başlatma ayarlarını bilinçli bir kullanıcı gerektiğinde kontrol eder. Marifetmiş gibi söylemiyorum ama Laptop hariç her zaman korsan yazılım kullandım. Hiçbir hesabıma da bir şey olmadı, hatta aile bireyleri bu bilgisayarlardan online bankacılık işlemlerini bile gerçekleştirdi. Bence risk teşkil edecek bir durum yok, her kaynaktan da indirilmemeli. Art niyetli insanlar başka çeşit virüste kullanabilir. Biraz anlamak lazım yada danışmak. Cidden işi anlayan bir insan risk olmadığını bilir, o yazıda caydırma amaçlı. Kimse kendini kandırmasın.
En iyisi.

Öğrenciysen bedavaya lisans alabilirsin. Değilsen veya normal sürüm istiyorsan G2A'da 60 TL'ye lisans satılıyor.

G2A'da fiyatı 102 TL: Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
Kinguin'de 95 TL: Windows 8.1 Professional Retail Key - Windows
Plati.ru'da 110 TL: Windows 8.1 PRO 32-bit / 64-bit all languages, full ver

400 TL'den çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Öğrenci değilsen ve para vermek istemiyorsan yine korsan bahane değil. Linux kullanabilirsin tamamen ücretsiz.
Benim babamın arkadaşında orjinal windows 8 cd var .ve bana 10 TL'ye orjinal işletim sistemi kurdu hemde laptop gerçi neden orjinal windows'u 10 liraya yüklüyor ben de anlamadım da:).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı