Toplama bilgisayara Mac kurmak için neler gerekli?

İşletim sistemi için herhangi bir para ödemek gerekmiyor mu?
Hayır, macOS şu an para ile satılmıyor. Sonuçta normalde macOS sadece Mac bilgisayarlar için uyumlu bir işletim sistemi. Tabii OpenCore gibi önyükleyicilerle normal PC'lerde de boot edilebiliyor. Siz de kuracaksanız bu şekilde kurmalısınız.

Hayır gerekmiyor, sisteminizin uyumlu olması yeterli. Lütfen sisteminizi yazar mısınız?

Benim ekran kartım NVIDIA. Kurmak istediğim için değil nasıl kuruluyor diye merak ettim.

Benim ekran karrtım NVIDIA. Kurmak istediğim için değil nasıl kuruluyor diye merak ettim.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Benim ekran karrtım NVIDIA. Kurmak istediğim için değil nasıl kuruluyor diye merak ettim.

@Zerons belki bir gün kurmak isterim. Ekran kartı dışında neyi değiştirmem gerekir? Sistem: Gigabyte B450M-H, AMD Ryzen 5 4500, G.Skill 16 GB (8+8) 3200 MHz, Gigabyte 1660 Super, Adata 480GB'su 630, XPG SX8100 512 GB, Power Boost VK-G2052s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı dışında değiştirmeniz gereken bir parça yok. Uyumlu kartlar için buna bakabilirsiniz.

Ekran kartı dışında değiştirmeniz gereken bir parça yok. Uyumlu kartlar için buna bakabilirsiniz.
Listede Nvıdıa ekran kartlarıda var. 😮

Technopat Haberler

Geri
Yukarı