Toplama bilgisayarda garanti nasıl olur?

20-30 çok mühim değil açıkçası şu an. İtopya iyidir değil mi ve bu linkini attığım sistem orta seviye oyunları oynatir mi düşük ayarlarda vs?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada İtopya'daki sistemin oyun testleri var buradan anlayabilirsin nasıl FPS'ler alacağını.

Arkadaşlar site adı vermem yasak mı bilmiyorum lakin sizlere iki sorum olacak. Teknobiyotik adlı site güvenilir midir ve buradan alınacak toplama sistemde garanti var mıdır?

Kardeşim araştırmalarıma göre hazır ve en ekonomik şu an incehesap.com. Şunu unutma 1 ay kadar önce 3000'e topladığım harika makine bugün 3800 maalesef dolar uçtu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada İtopya'daki sistemin oyun testleri var buradan anlayabilirsin nasıl FPS'ler alacağını.

Senin attığın linkteki sistemde de işlemciye gömülü bir ekran kartı mi var?

Kardeşim araştırmalarıma göre hazır ve en ekonomik şu an incehesap.com şunu unutma 1 ay kadar önce 3000'e topladığım harika makine bugun 3800 maalesef dolar uçtu.

Güvenilir site midir.

Teşekkürler cevabın için. Bu fiyata bu sistem alınır mı, iş görür mü iyi midir? 1TB HDD'de eklemeyi düşünüyorum.

O sistemi alacağına bunu al çok daha iyi.

Senin attığın linkteki sistemde de işlemciye gömülü bir ekran kartı mi var?

Güvenilir site midir.

Zaten senin attığın sistem İtopya'daki işlemciye gömülü ekran kartıyla geliyor Vega 3 isimli ondan dolayı pek bir şey beklenemez o sistemden sana 2.elden 2000 TL'ye RX 570'li sistem bile toplanabilir.

Arkadaşlar site adı vermem yasak mı bilmiyorum lakin sizlere iki sorum olacak. Teknobiyotik adlı site güvenilir midir ve buradan alınacak toplama sistemde garanti var mıdır?

Bir de bütçen nedir? Kardeş monitörün de var mı? Ahh ahhh benim bulunduğum ilde olacaktın sana topladığım makinelerden verirdim. Aşırı uygun fiyata geliyor yüzde 70'i 0 ürünlerin anakart ve ekran kartı ikinci el sistemler kurup veriyorum.

Zaten senin attığın sistem İtopya'daki işlemciye gömülü ekran kartıyla geliyor Vega 3 isimli ondan dolayı pek bir şey beklenemez o sistemden sana 2.elden 2000 TL'ye RX 570'li sistem bile toplanabilir.

Senin attığın linkteki de mi Vega grafik kartı öyleyse tamam.

Bir de bütçen nedir? Kardeş monitörün de var mı? Ahh ahhh benim bulunduğum ilde olacaktın sana topladığım makinelerden verirdim. Aşırı uygun fiyata geliyor yüzde 70'i 0 ürünlerin anakart ve ekran kartı ikinci el sistemler kurup veriyorum.

Monitör var. Kasa arıyorum sadece 2000 bütçe.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı