Toplama bilgisayarım Bütçem 3000 Lira, Parçalarım

Kasayı değiştirebilirsin, olduğu yerde parçalanıyor kasa. Bellekler 1600MHZ olsun fazla para vermene gerek yok. Sistem sadece oyun içinse işlemci: VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm bu yapılıp, ekran kartı yükseltilebilir.

Sistem oyun için ama i7 de bilmiyorum yani. Tercihimi i7 den yana kullanmak ıstıyorum. Bana daha yakın kacıyor. Ama i7 değiştirip i5 yapıp daha iyi ekran kartı aldıgım zaman daha iyi bir sistem olacaksa alıyım yani.

- - - Güncellendi - - -

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilg...atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62328

Peki bu kasa ona göre daha iyi mi? Yani ben tam olarak kasalardan anlamıyorum. İlk toplama bilgisayarım olacakta iyi olsun istiyorum. Beni idare etsin yeter.

Hatta O.C yapmayacaksan işlemciyi İ5-4670K değil de İ5-4670 alıp ANAKARTI daha düşük model alıp ekran kartını çok daha fazla yükseltebilirsin.

- - - Güncellendi - - -

Sipariş verebilirsin kargo bedava zaten.

OC yapacağım. 4.4 ghz'ye kadar çıkartabilirim ama vatandan olursa daha ıyı olur ya. Dediğim gibi benden sorun yok babam.

- - - Güncellendi - - -

İ7 4770K İ5 4670K arasında 300tl'lik bir fark var ekran kartı için öneri alabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı