Toplama iPhone alınır mı?

yusufedis

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışı kapalı kutu iPhone 13 Pro Max almak istiyorum fakat Irak'tan gelen ve 15 serisinin altındaki modellerin parçalarının değişip tekrar kutulandığı söyleniyor. Sizce bu iddia doğru mudur, eğer doğruysa bile böyle bir cihaza 23 bin TL verilir mi?

Yurt dışı kapalı kutu iPhone 13 Pro Max almak istiyorum fakat Irak'tan gelen ve 15 serisinin altındaki modellerin parçalarının değişip tekrar kutulandığı söyleniyor. Sizce bu iddia doğru mudur, eğer doğruysa bile böyle bir cihaza 23 bin TL verilir mi?

Yurt dışı iPhone alınmaz hocam.

Toplama kesinlikloe alınmaz.

Hem yurt dışı IMEI'li olacak hem de toplama. Kesinlikle uzak dur. Elinde bile patlar.

Bir arkadaşım almıştı onda gördüm ve inceledim cihazı, gayet güzel duruyordu kozmetik olarak ve yaklaşık 2 aydır falan da kullanıyor bir problemi yok gibi duruyordu. IMEI konusuna gelince 8 ay kullandıktan sonra uzatma yöntemleri varmış.

Irak'tan gelen toplama IPhone'lara sakın almayın. Tam bir kumar. Sıkıntılı oluyor genelde. Açtığı masrafa değmez.

Yurt dışı iPhone alınmaz hocam.

Toplama kesinlikloe alınmaz.

Hem yurt dışı IMEI'li olacak hem de toplama. Kesinlikle uzak dur. Elinde bile patlar

Hocam hem yurt dışı hem toplama. Cidden sıkıntı.

Kayıt ücretiyle trdeki ile aynı fiyata geliyor + ikinci ele satamıyorsun.

Irak'tan gelen toplama IPhone'lara sakın almayın. Tam bir kumar. Sıkıntılı oluyor genelde. Açtığı masrafa değmez.
Onun yerine S21 FE 2.nesil almaya karar verdim hem garantili, IMEI falan da var işimi göreceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı