Toplama mı X550jx mi ?

Bence dizüstü alınmalı. Toplamanın performansını alamasanız bile bir arkadaşınıza giderken hemen alabilirsiniz. Taşınabilirlik çok fazla işinize yarar.

@Tristan23 arkadaşın önerdiği sistemde , İşlemciyi İ3 4170 yaparsan, 2000 TL'yi geçmez ve de senin sisteminden daha performanslı olur.
gtx960 - i3 4170 hdd yide 500Gb yapınca ki bana yeter fazlasıyla kargo taksit filan derken tam 2002TL yapıyor fakat gigabyte markası iyimidir MSI ve ASUSa göre ? ısınma derecesi yapılan OC de filan kaliteli midir ?

Bence dizüstü alınmalı. Toplamanın performansını alamasanız bile bir arkadaşınıza giderken hemen alabilirsiniz. Taşınabilirlik çok fazla işinize yarar.
Arkadaşlarıma toplanma konusu filan çok olmadı şu ana kadar olacağınıda sanmıyorum. Fakat gerçekten güzel bir özellik tabii. Eğer universitede lazım olurs oyun yerine daha normal bir notebook alırım.

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Seneye inşallah üniversiteye başlicam uzun zamandır çok dandik bir pc ile idare ediyordum. Bu sene yeni pc toplicam veya direk laptop alıcam inşallah. Oyunlara biraz merakım var diyebilirim fakat illa her şey Very high - Ultra olucak gibi bi takıntım yok. Toplama veya laptop arasında kaldım. Açıkcası taşınabilirlik hoşuma giden bi özellik olduğu için laptopa daha yakınım. Linkte ki laptopun oyun performansı nasıldır sizce ? Toplamadan bi şüphem yokta laptopdan emin değilim.
( Laptop alırsam 3-4 ay sonra 8gb ram veya ssd taktırabilirm. )

Laptop:ASUS X550JX-XX099D Dizüstü Bilgisayar - X550JX-XX099D , 2015 asus notebook, asus x550jx dizüstü2015 modelleri, asus XO099D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop, Asus asus x serisi laptop, asus x serisi laptop fırsatları, asus x serisi laptoplar,X550JX-XX099D

KASA:
Eki Görüntüle 106714
Hocam toplama pc yaptırın. Eğer sürekli seyahat eden biriyseniz laptop almanızda fayda var. Ama yinede tavsiyem toplama'dır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı