Toplama PC vs Monster laptop

• Konuyu başlatan Waxsar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.199

Waxsar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL'ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şu an için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?

Üç yıl geçmesine daha çok var. Masaüstü kesinlikle. Laptop alırsanız üç yıl sonra ne durumda olur tahmin bile edemiyorum. Belki işinizi bile görmez.

Merhaba, kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL'ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şu an için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?

Masaüstü derim normal şartlarda çünkü daha az parayla daha iyi işler çıkartılabilir ama üniversiteye gideceğim diyorsan laptop al. Lakin daha 3 sene var 3 sene sonra bir laptop alamiyacaksan şimdi laptop alıp geleceği düşünebilirsiniz.

Şu an alacağın laptop 3 sene sonra istediğiniz performansı veremeyebilir.Bence düşük bütçeli bir kasa toplayın üniversiteye giderken de artan paranın üstüne biraz daha koyar güzel bir laptop alırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı