Toplama PC'de SSD'ye gerek var mıdır ?

bugraksmk

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim bütçem 1500 - 1700 TL civarlarında ve ben bu PC'yi topladım ancak sınıftaki bi arkadaşım toplamaya SSD disk koymadığımı görünce SSD olmadan olmaz dedi ve bende eklemeye karar verdim ancak ben pek gerek görmüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir bu arada ilk defa PC topluyorum biraz acemiyim.
ds.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle gerek var. En azından o sisteme 120GB lık bir tane alabilirsin. SSD kullanırsan bilgisayarında gözle görülür bir performans değişikliği görürsün. Madem yeni bilgisayar topluyosun birazcık paraya kıymalısın :D
 
SSD gerçekten muazzam bir bileşendir. Uzun yıllar SSD kullanmayan biri olarak SSD aldığım zaman bilgisayarımdaki hızlanmanın bana yaşattığı hazzı anlatmak güç. SSD almanızı öneririm. Ancak bütçe sıkıntılıysa fazla kasmaya gerek yok.
 
Düşük bütçeli sistemlerde SSD önermiyorum. Zaten düşük bütçeyle toplanın sistemi iyice kırpmış oluyorsunuz. SSD sonradan da alınabilir.
 
Oyun oynayan biri olarak ssd ye ihtiyaç duymadım o bütçe ile ssd ye vereceğin parayı ekran kartına vermeni tavsiye ederim anakart ile ramların uyumuna dikkat et ramları 2133 mhz olarak almalısın
 
Hocam valla en azından bi 60 gb ssd al(varmı piyasada böyle birşey bilmiyorum) ssd şart başka türlü değil 1500, 10500 sistem olsa yine can sıkar tecrubeyle sabitlenmiştir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı