Toplama PC'ye MacOS atılabilir mi?

Hangi marka kart için söylüyorsunuz? Ona göre değişiyor.
Zaten sosyalde uyumluluk listesi var. Uyumsuz olan kartlar için geçerli o yorum.

AMD işlemci için biraz zor olur ama yapılır. Ben şu an Hackintosh kullanıyorum i7 10700F'de. Ama zor bir işlem olduğunu bilin bilen biri varsa yardım alın.
Herhangi bir uyumluluk sorunu yaşıyor musunuz bu sistemle? İntel işlemcilerin mac OS ile daha uyumlu çalıştığı gerçeği var, bu pratikte nasıl yansıyor sisteme? Apple cihazınızla karşılaştırdığınız zaman neler söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

Herhangi bir uyumluluk sorunu yaşıyor musunuz bu sistemle? Intel işlemcilerin macOS ile daha uyumlu çalıştığı gerçeği var, bu pratikte nasıl yansıyor sisteme? Apple cihazınızla karşılaştırdığınız zaman neler söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

Apple MacBook Pro 13’üm var 2019 model. Onun işlemcisi benimkinden daha güçsüz olduğu için ve grafik birimi olmadığı için program aşısından çok daha güçlü. macOS açısından bir problem yaşamıyorsunuz rahatça söyleyebilirim. Karşılaştırdığım zaman Hackintosh’umun gücünden tamamıyla yararlanabildiğimi gördüm. Yani hiçbir sorun yaşamazsınız efendim rahatlıkla kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı