Monitör dahil 6500₺ incehesapta hazır toplama bilgisayarlar var uygun fiyata güvenilir mi bilmiyorum.Parçaları tek tek nerede indirimliyse oradan alabilirsin. Bende şuan öyle yapıyorum. Bütçe nedir sana linkler atayım.
Evet incehesap güvenilir. Direk aradığında muhatap da bulabiliyorsun. Bende daha önce ürün aldım.Monitör dahil 6500₺ incehesapta hazır toplama bilgisayarlar var uygun fiyata güvenilir mi bilmiyorum.
Mesela 5250₺ ye ZOTAC RTX 2060, 16GB RAM, RYZEN R5 2600X, 480GB SSD PC var sizce nasıl üstüne monitörde alabiliyorum rahat Bi şekilde.Evet incehesap güvenilir. Direk aradığında muhatap da bulabiliyorsun. Bende daha önce ürün aldım.
İncehesap, İtopya, Teknobiyotik, Sinerji, İnventus. Bunlar en güvenilir ve ucuz olanları. Ben bu hafta 3000TL'ye İncehesap'tan kasa sipariş verdim. Adamlar bayağı ilgileniyorlarUygun fiyatlı ve güvenilir bir mağaza arıyorum toplama bilgisayar alacağım, tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler, hayırlı sabahlar.
Mesela Bi terslik oldu ürün çalışmıyor diyelim (kargoda vb.şekilde bozuldu) iade veya yeni ürün gönderiyorlar mı?İncehesap,,,İtopya,,,Teknobiyotik,,,Sinerji,,,İnventus...Bunlar en güvenilir ve ucuz olanları.Ben bu hafta 3000tl ye incehesaptan kasa sipariş verdim.Adamlar baya ilgileniyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.