Toplama sisteme driver kurulumu

WİN10 kurucaksan zaten otomatik en güncel sürüyü kendisi indiriyor genelde, onun dışında üreticinin sitesinden kendinde elle indirip kurabilirsin. Driver Booster vs. kullanmamazını şiddetle tavsiye ederim, hep eski sürücüleri ve bir ton gereksiz reklam ile dolduruyorlar.

@Recep Baltaş @Ali Güngör neyi tercih ediyor? CD üzerinden mi? İnternet sitesinden mi? Ayrıca bana verebileceğiniz başka tavsiyeler var mı ?
Her daim siteden en güncelini tavsiye ediyorlar, ekran kartı kutu açılış kısmında kendileri söylüyorlar.

Genelde çoğu mavi ekran hatası Driver Booster, Driverpack Solution gibi programların kullanımından kaynaklıdır kullanmayın olmazsa sisten özelliklerini söyleyin biz bulalım.
Henüz bilgisayarı satın almadım. Her şeyi düzgün olarak kendim yapabileceğimden emin olmak için soruyorum sadece.

Anladığım kadarıyla öncelikle şu 3 videoda ki gibi w10 kuracağız;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ondan sonra internet tarayıcısı üzerinden anakartın ve ekran kartın modelini yazarak en son ki sürücülerini indireceğiz. CD ile uğraşmayacağım sizinde çoğunluk görüşünüz böyle. Birde Anakart ve ekran kartından başka bir şeye sürücü indirecek miyiz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı