Psu için uygun hocam ama kasayı çok beğenemedim, bir de 360mm sıvı soğutma takacağım sorun yaratmamalı.Dediğim gibi almışken bence sağlam al zaten 850 watt lazım minimum hepsi neredeyse bu fiyatta.
Psu için uygun hocam ama kasayı çok beğenemedim, bir de 360mm sıvı soğutma takacağım sorun yaratmamalı.Dediğim gibi almışken bence sağlam al zaten 850 watt lazım minimum hepsi neredeyse bu fiyatta.
PSU için uygun hocam ama kasayı çok beğenemedim, bir de 360mm sıvı soğutma takacağım sorun yaratmamalı.
Bende 360mm sıvı soğutucu kullanıyorum Zoko ile beraber. attığım Corsair yanlış bilmiyorsam daha büyük Zoko'dan
R5 7500f kullanıyorum soğutucum pek iyi değil ama 360mm. Aigo Liquid DCS360Anladım hocam, tekrardan bir göz atacağım çok teşekkür ederim. İşlemci ve soğutucu ne kullanıyorsunuz?
Benim şuan kullandığım işlemci, phantom sprit kullanıyorum kule tipi. Yine de güzel hocam, sıvı soğutma ile ilgili önerebileceğin var mı?R5 7500f kullanıyorum soğutucum pek iyi değil ama 360mm. Aigo Liquid DCS360
Pek anlamam sıvı soğutucudan kusura bakmayın hocam.Benim şuan kullandığım işlemci, phantom sprit kullanıyorum kule tipi. Yine de güzel hocam, sıvı soğutma ile ilgili önerebileceğin var mı?
Benim şu an kullandığım işlemci, Phantom sprit kullanıyorum kule tipi. Yine de güzel hocam, sıvı soğutma ile ilgili önerebileceğin var mı?
Maksimum 9-10 bin hocamSıvı sogutmaya bütçe nedir?
Estağfurullah hocam yardımların için teşekkürler.Sıvı sogutmaya bütçe nedir?
Estağfurullah hocam, teşekkürler.Pek anlamam sıvı soğutucudan kusura bakmayın hocam.
Hocam bu markanın montaj zorluğu ve pompa ömrü ile ilgili bir kaç şey okudum ama bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.