Şimdilik öyle bakıyorum fakat illa başka oyunlarda indirir oynarım. Kasa bileşenleri ve monitör iyi diyorsanız alacağım. Mouseyide arkadaşın attığını alıyorum ozamanistem iyi hoş fakat sadece 3 tane FPS oyunu oynayacaksan o ek
Şimdilik öyle bakıyorum fakat illa başka oyunlarda indirir oynarım. Kasa bileşenleri ve monitör iyi diyorsanız alacağım. Mouseyide arkadaşın attığını alıyorum ozamanistem iyi hoş fakat sadece 3 tane FPS oyunu oynayacaksan o ek
Şimdilik öyle bakıyorum fakat illa başka oyunlarda indirir oynarım. Kasa bileşenleri ve monitör iyi diyorsanız alacağım. Mouseyide arkadaşın attığını alıyorum o zaman
Ne önerirsiniz kasa ve sıvı soğutma için? 4060 yerine 3090 mı önerirsiniz?
Monitör ve mouse önerisi de benden olsun o zaman.
![]()
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 Optik Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 Optik Kablolu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 Optik Kablolu Mouse özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adam monitör ve mouse dahil demiş bütçeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.