Toplanan R5 7500F sistem açılmıyor

blue1289

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yeni bilgisayar topladım, ekrana görüntü gelmiyor. BIOS flashback ile BIOS yazılımını güncellemeyi denedim flashback ışığı yanıp sönüyor ama sonuçlanmıyor. Ne yapabilirim? Yardımlarınızı rica ederim.

Topladığım parçalar;
MSI B650-S Pro Wi-Fi anakart.
Sapphire 7900GRE ekran kartı.
AMD Ryzen 5 7500F işlemci.
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD.
Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 DDR 5 16x2 32 GB RAM.
ASUS TUF gamin 750W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını söküp o şekilde denemedim. İşlemcinin dahili grafik kartı yok diye biliyorum. Bios ile flashback yapmayı denedim onda da başladı ama bitmedi sürekli devam etti.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur mu acaba

Ekran kartını söküp o şekilde denemedim. İşlemcinin dahili grafik kartı yok diye biliyorum. BIOS ile flashback yapmayı denedim onda da başladı ama bitmedi sürekli devam etti.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur mu acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrardan BIOS flashback yapmayı deneyin.
Önemli: USB nizi Rufus ile FAT32 ve MBR olarak formatlayın yoksa işlem başarısız olur.

Merhaba,

Bahsedilen işlemlerin tümünü yaptım ama sonuç yok maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Başka nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim.

Merhaba,

Bahsedilen işlemlerin tümünü yaptım ama sonuç yok maalesef ekrana görüntü gelmiyor. Başka nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ederim
HDMI kablosunu anakarta bağlayınca görüntü alabiliyor musunuz?
Hayır maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı