Toplanılan i7 14700K - MSI 4070 Super nasıldır?

Hocam Intel i7, i9 taraflarında oluşan oyun çökmeleri var Ryzen 7/9 seçip güzel hakkını veren bir sıvı soğutma ile bu işi sağlıklı hale getirirsiniz. ( Intel işlemciye 30 bin civarında para bağladıysam bir de performansını alamayacaksam ne anlamı kaldı o 30 binin?)

Intel önermiyorum. Bunun başlıca sebepleri. Yeni sokete geçicekler. 14700k alıp anakart olarak H610 takınca MOSFET'ler dayanmayacak neden çünkü işlemci trafo. Intel 14700 ve 14900 modellerinde 3 ay sonra stabilitesini kaybettiği sorunlu işlemciler sattığıda bir gerçek. Warframe oyununda firmanın paylaştığına göre %80 çökme sorunları 14700k ve 14900k modellerinden oluyor. Muadilinden (7800x3D) 2 katı güç çekip aynı veya daha az performans veriyor. Üst kalite sıvı soğutmayada bir ton para veriyorsunuz. 7800x3D kule tipiyle bile tutulabiliyor. 7800x3D daha ucuz, üst kalite anakart gerektirmiyor. Çok iyi bir sıvı soğutma gerektirmiyor. 10 bin TL'nin üstünde ekstra para veriyorsunuz ve maduriyet yaşama ihtimaliniz yüksek. Firma çözümü bütün serverlerı AMD'ye geçirmek olacak ve Intel CPU önermeyeceğiz bize bozuk işlemci sattılar diye yazı paylaşmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam konunun başında belirttiğim gibi parçaları aldım anakart olarak msi z790p var şu anda
sıvı soğutmamda yolda eksik sadece ram ve pcu kaldı. Şimdi sizinde dediğiniz gibi o kadar para verdim. Olacak olan şey sorunlu bir sistem mi kullanıcam?

Hocam Intel i7, i9 taraflarında oluşan oyun çökmeleri var Ryzen 7/9 seçip güzel hakkını veren bir sıvı soğutma ile bu işi sağlıklı hale getirirsiniz. ( Intel işlemciye 30 bin civarında para bağladıysam bir de performansını alamayacaksam ne anlamı kaldı o 30 binin?)
Hocam sistemin parçalarını aldım tek eksik ram ve pcu kaldı şuan öyle bir şey yapmam için işlemci ve anakartı satıp dediklerinizi almalıyım ki bu beni dahada uğraştırır. lakin şu durumda bu sistemle ne yapabilirim çok mu sorun yaşarım onu demek istiyorum.

Hocam konunun başında belirttiğim gibi parçaları aldım anakart olarak MSI Z790P var şu anda.
Sıvı soğutmamda yolda eksik sadece RAM ve pcu kaldı. Şimdi sizin de dediğiniz gibi o kadar para verdim. Olacak olan şey sorunlu bir sistem mi kullanacağım?

%100 değil bu durum. İade edebiliyorsanız iade edin edemiyorsanız yapacak bir şey yok. Sorun yaşarsanız durumu belirtir para iadesi istersiniz. Firma yardımcı olmazsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz.

Değil hocam parçalarımın hepsi kutusunda duruyor RAM ve pcu almadım onlar hariç parçalar konu açılışında yazdığım gibi.

14 gün geçmediyse iade edin. Riske almaya değmez. Sonra sorun çıkarsa underclock etmek zorunda kalırsınız. Yani performansı düşürürsünüz. Hadi diyelim yaptınız yine sorun devam ederse? Millet AMD kumar %50 ihtimal WattMan verir diye NVIDIA alıyor. Şu an işlemcilerin kumarı Intel oldu.

%100 değil bu durum. İade edebiliyorsanız iade edin edemiyorsanız yapacak bir şey yok. Sorun yaşarsanız durumu belirtir para iadesi istersiniz. Firma yardımcı olmazsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz.
Hocam iade vb beni çok uğraştırır birde ne gibi sorunlar yaşarsam iade edebilirim sorun derken neyi kastettiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı