Toplanın, Geldiler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında o VRAM aşma olayı biraz da oyuna bağlı bir durum. Bazı oyunlarda aşmasına rağmen en ufak takılma yaşamaz iken bazı oyunlarda ise 1-2 GB aştığında sürekli drop yersin. :) Maalesef RAM her günü kurtaramıyor ya. :(

Bizim bahsettiğimiz ceza olayında belki sen üye bile değildin, epey eski pek hatırlamıyorum hangi konuydu.
Beni alıntılamışsın. :) Aramızda 2 ay fark var. :D Ona göre cevap yazdım. :D Bana demediysen tamam o zaman. :)

@Evie Frye O alıntı örnek, benzer mesajlar işte.

herkes birbirinin bildiğinin yanlış olduğunu, tek doğrunun kendi söylediği olduğunu düşünüyor.
@BERWAR kısmen bildiğim/bilmediğim bir konu olunca nasıl bilen adamı köşeye sıkıştırıyorum, sen iyi bilirsin soru yağmuruna tutarak beynini eritirim adamın. Hani birisi geldi "ben cahilce soracağım" gibi bir şeyler soruyordu. Soru sormakta zeka/bilgi istiyor.

O eski Sapphire günlerini özlüyorum ben de. Şimdi referans tasarım bile alsan kart ısınmıyor.
"Dur şu 2 derece daha soğuk dur bekle en ucuz kart 390X'de en iyi performansı verdi. Tabi dediklerimiz yeni yeni kıymetleniyor. Asus bile o ısı borularını Sapphire gibi yatay yaptı ya artık kim ne derse bana ucu dokunmuyor. :D (bkz: ASUS ROG Strix vs Strix Direct CU III Soğutma Tasarımları )
Sırf @BERWAR için benim için konu açıyorlardı münazara yapacakmış gibi. Bir de o her şeyi biliyormuş gibi konuşmaları yok mu insanın enerjisini sömürüyor. Hatırlıyorsun 6700 6600K karşılaştırması yaptım. Sırf sürekli aynı mesajı yazmak yerine bir konu açayım onun linkini paylaşayım dedim. Ne kadar gereksiz eleştiri geldi keşke açmasaydım o konuyu diyorum. :D Göreceli kavramının ne anlama geldiğini bilmeden saldırıya geçiyorlar.
Kesinlikle. O varlıklar her konuda varlar.

@Bayram Şenakar Vallahi buyursunlar gelsinler kimseye git veya gel diyemeyiz (zaten ne haddimize). Ancak ben üye olduktan sonra bir kaç egoist arkadaş/arkadaşlar yüzünden sadece mesajları okuyordum, zaten uzun bir dönem DH'de takılmıştım orası da aynı hale geldi, herkes birbirinin bildiğinin yanlış olduğunu, tek doğrunun kendi söylediği olduğunu düşünüyor. Buraya üye olduktan sonra o kadar kafaya takmıyordum (isimler vs.), benim için öğrenebildiğim tek doğru kelime bile kardır. :)
Bu arada gelenlere hoş gelmişler.
Bu süreci nasıl atlattığınızi öğrenmek istiyorum üstadım.

@ShadYaqz nerelerdesin hocam?

@BERWAR da mı gitti acaba? Arka plan resminde elveda yazıyor.

@Crazynomad gitmişti zaten :(

Masadan eksiliyor dostlaaaaar :/

Al işte bıktırdınız adamı! Bende soğudum şimdi kimse kalmayınca, yeni "seçkin" tayfaya pek ısınamadım, ilkler başkadır derler.

@BERWAR'ı severdim. Hocam diyebilirim. Kayıt olur olmaz yapışmıştım yakasına :LOL:

Altyapımı ondan aldım. Devamı kendiliğinden geldi zaten. Gitme hocaam. Daha inatlaşıcam seninle :(

Hocam ben de çok bilinen bir moderatörden Ryzen ileride daha iyi bir ekran kartı takılabileceği için muadili olan İntel işlemciden daha ileriye dönük dedim diye yanlış bilgilendirmeden ban yedim. Söylenen ise hiçbir oyunun 6 çekirdeğe ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum, bu yüzden uzun ömürlü olan varsa o da İntel'dir dedi.

Söylenen ise hiçbir oyunun 6 çekirdeğe ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum, bu yüzden uzun ömürlü olan varsa o da İntel'dir dedi.
Yok artık BF1 buna örnek, daha çok sayıda örnek var, kafayı yemiş bunlar. Mesela BF1'de FX 8370 (hani çöp dediğimiz) i5 6600K'dan çok daha fazla performans gösteriyor!

Daha fazla çekirdek(Ryzen) yastık altındaki altın gibidir, git gide değerlenir, tıpkı FX işlemcilerin eskiye nazaran şimdi daha iyi performans göstermesi gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı