Toplanın, Geldiler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında o VRAM aşma olayı biraz da oyuna bağlı bir durum. Bazı oyunlarda aşmasına rağmen en ufak takılma yaşamaz iken bazı oyunlarda ise 1-2 GB aştığında sürekli drop yersin. Maalesef RAM her günü kurtaramıyor ya.

Bizim bahsettiğimiz ceza olayında belki sen üye bile değildin, epey eski pek hatırlamıyorum hangi konuydu.
Beni alıntılamışsın. Aramızda 2 ay fark var. Ona göre cevap yazdım. Bana demediysen tamam o zaman.

@Evie Frye O alıntı örnek, benzer mesajlar işte.

herkes birbirinin bildiğinin yanlış olduğunu, tek doğrunun kendi söylediği olduğunu düşünüyor.
@BERWAR kısmen bildiğim/bilmediğim bir konu olunca nasıl bilen adamı köşeye sıkıştırıyorum, sen iyi bilirsin soru yağmuruna tutarak beynini eritirim adamın. Hani birisi geldi "ben cahilce soracağım" gibi bir şeyler soruyordu. Soru sormakta zeka/bilgi istiyor.

Kesinlikle. O varlıklar her konuda varlar.

Bu süreci nasıl atlattığınızi öğrenmek istiyorum üstadım.

@ShadYaqz nerelerdesin hocam?

@BERWAR da mı gitti acaba? Arka plan resminde elveda yazıyor.

@Crazynomad gitmişti zaten

Masadan eksiliyor dostlaaaaar :/

Al işte bıktırdınız adamı! Bende soğudum şimdi kimse kalmayınca, yeni "seçkin" tayfaya pek ısınamadım, ilkler başkadır derler.

@BERWAR'ı severdim. Hocam diyebilirim. Kayıt olur olmaz yapışmıştım yakasına

Altyapımı ondan aldım. Devamı kendiliğinden geldi zaten. Gitme hocaam. Daha inatlaşıcam seninle

Hocam ben de çok bilinen bir moderatörden Ryzen ileride daha iyi bir ekran kartı takılabileceği için muadili olan İntel işlemciden daha ileriye dönük dedim diye yanlış bilgilendirmeden ban yedim. Söylenen ise hiçbir oyunun 6 çekirdeğe ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum, bu yüzden uzun ömürlü olan varsa o da İntel'dir dedi.

Söylenen ise hiçbir oyunun 6 çekirdeğe ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum, bu yüzden uzun ömürlü olan varsa o da İntel'dir dedi.
Yok artık BF1 buna örnek, daha çok sayıda örnek var, kafayı yemiş bunlar. Mesela BF1'de FX 8370 (hani çöp dediğimiz) i5 6600K'dan çok daha fazla performans gösteriyor!

Daha fazla çekirdek(Ryzen) yastık altındaki altın gibidir, git gide değerlenir, tıpkı FX işlemcilerin eskiye nazaran şimdi daha iyi performans göstermesi gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…