- Makaleler
- 12
Toplarla birlikte taşıma yapıyorum. İsteyen yorum atsın.
Şu kategoride açılan bu tarz konulardan sıkıldım artık saçma sapan bir konu sistem almaya çalışan biri veya internetiyle problemi olan birisi bu foruma gelince niye bu konuyu görmek zorunda?Toplarla birlikte taşıma yapıyorum. İsteyen yorum atsın.
Sistem almaya giren birisi bu kategoride sistem önerisi istemez.Şu kategoride açılan bu tarz konulardan sıkıldım artık saçma sapan bir konu sistem almaya çalışan biri veya internetiyle problemi olan birisi bu foruma gelince niye bu konuyu görmek zorunda?
Forumda sistem arayışında girerken bu konu önüne çıkmasından bahsediyorum.Sistem almaya giren birisi bu kategoride sistem önerisi istemez.
Mizah kategorisindeki yeni açılan içerikler sekmede görünmez. Ancak yorum gelirse yan sekmede görünür.Forumda sistem arayışına girerken bu konu önüne çıkmasından bahsediyorum.
Benim karşıma çıktı bu konu sonuçta ister mesaj gelsin ister gelmesin.Mizah kategorisindeki yeni açılan içerikler sekmede görünmez. Ancak yorum gelirse yan sekmede görünür.
Nerede karşılaştın?Benim karşıma çıktı bu konu?
Nerede karşılaştın?
Bu kategoriye veya son yorumlara bakarsan görmen doğal.Ana sayfada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.