- Makaleler
- 65
Milleti düşünüyorsan bir daha mizah yapma, teşekkürler. Bu mizahtan hiçbir şey anlamadım, gerçi buna mizah diyorsan da bakış açını genişletmeni tavsiye ederim.
Beğenmeyenler benim içeriklerime girmesin.Milleti düşünüyorsan bir daha mizah yapma, teşekkürler. Bu mizahtan hiçbir şey anlamadım, gerçi buna mizah diyorsan da bakış açını genişletmeni tavsiye ederim.
Açıkla da biz de gülelim.Gayet komik laf atanlar bu adamın mizah seviyesine asla ulaşamayacak
Belki aralarında gülenler var. Herkes senin gibi düşünmez.Bu arkadaşın açtığı kaçıncı komik olduğunu sanıp gram mimik oynatmayan espri bilmiyorum, umarım yakın zamanda bu kategoride konu açması yasaklanır.
Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Sen gülmüyorsun diye diğer insanlar gülmeyecek diyemezsin. Bu buna gülen insanlara bir hakarettir. Başkalarına karşı saygılı olmayı öğrenmelisin.Bu espriden bir şey anlayıp gülen var mı? Lütfen yorumda belirtsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.