Toplu taşımada birine çok yakın olsanız ne yaparsınız?

Türk insanı bu konuda çok vurdumduymaz yani bir kadın bağırınca suçsuzda olsanız darp ediliyorsunuz hiç karşı tarafı dinleyeyim yok yani o durumda hiçbir şey yapamazsınız anca dayağınızı yedikten sonra anlatırsınız derdinizi.
İşte hocam bende bu durumdan korkuyorum :/

Toplu Taşıma = Sözleşmeyi kabul ettiniz.(!) Ben üniversiteye giderken kafamda bomba varmış gibi hissediyorum arka taraflara arkadaşım yoksa oturmuyorum, tekli koltukları tercih ediyorum. Böyle şeylerin başınıza gelme olasılığı her zaman yüksektir. Tabi bazı hanımefendiler ve kendini üst düzeyde zanneden kadınlar durumu aşırı abartıp otobüs veya minibüsü altına üstüne çeviriyor (yan yana oturma ve yakın mesafede durmada) o durumda da biraz kendinize sağır ve muhafazakar olmanız lazım.

Bu bana da oluyor malum yakışıklı olunca kaçınılmaz oluyor 😎, işin şakası bir kenara bu olay dümdüz taciz, otobüs minibüs vs kalçamı elleyen kadınları haddi hesabı yok, sert bir dille hafif sesli şekilde uyaracaksın bak bakayım bir daha yapıyor mu?

Bence biraz yanlış anlamışsınız hocam, insanlık halidir. Bazen insan ne yaptığını, ne dediğini bile anlamıyor yorgunluktan. Farkında değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı