Discord hesabım çalındı, siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Hocam engelletmis ya benim adıma konusmus hep.

Bu işi yapan klasik insanın da kalbi mühürlenmiş, kin ile hareket edenlere benziyor. Siz ne olur kin beslemeyin, bu narin insan kalbi sevgiyle atıyor. Biraz Tolstoy'dan sonra ellerim direkt bu harflere gidiyor ama ne yapayım o yatakta yatan yaşlı adam doğru söylüyor. Bir göz atmak isterseniz ismi: Tek bir kıvılcım, bütün evi kül eder.

Geçmiş olsun hocam :(
Başka bir hesaptan durumu anlatın derim.
İnşallah hocam, teşekkürler.

Bu işi yapan klasik insanın da kalbi mühürlenmiş, kin ile hareket edenlere benziyor. Siz ne olur kin beslemeyin, bu narin insan kalbi sevgiyle atıyor. Biraz Tolstoy'dan sonra ellerim direkt bu harflere gidiyor ama ne yapayım o yatakta yatan yaşlı adam doğru söylüyor. Bir göz atmak isterseniz ismi: Tek bir kıvılcım, bütün evi kül eder.
Hocam yerini bulursam o kalp artık atmayacak.
Nasıl keylogger yediniz onu çok merak ediyorum açıkçası?
Hile 😄

Ahahhaha sendeki kafanın sırrı ne dostum? Hem hile yüklemeye kalkıyor keylogger yiyincede savcılığa gidip hakkımı savunacağım diyor.Güzel kafan var :D.

Ahahhaha sendeki kafanın sırrı ne dostum? Hem hile yüklemeye kalkıyor keylogger yiyincede savcılığa gidip hakkımı savunacağım diyor.Güzel kafan var :D.
Mevzu keylogger yemem değil, kişinin bilgisayarıma girdiğini açık açık söylemesi ve hesabımdan başka kişilerle benim adıma irtibata geçip küfür etmesi. Tamam ben hile indirdim, eğer bu yasaksa ben cezamı yemeye hazırım. Aynı zamanda keylogger da olsa yaptığı siber suç. Yanlışım varsa eğer konuşalım. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı