Toplu taşımada yer vermediğim için saygısız oldum

Yaşlılara yer verilir bu bir görgü kuralıdır. Yaşlı insanlar düşkün oldukları için bizden illaki daha fazla yoruluyor onlar. Kendi annene ya da babana otobüste yer verilmediğini düşün öyle hareket et.

Kimse kimseye yer vermek zorunda değildir.

Gerçekten yaşlı olan, zaten otobüs gaz/fren yapınca kendini belli ediyor. Bu benim kendi turnusolum. Ona göre yer veriyorum.

Babam ve annem hatta dedem ve ninem bu konuda çok tersler. Dedem öğrenci görünce yer veren birisi. Anneannem oturmayı sevmez zaten.

O değilde bütün yaşlıları yobaz ve cahil sanan vitaminsiz veletler var. Senin çevrendeki ailendeki insanlar böyle diye bütün yaşlı insanlar cahil ve yobaz olacak diye birşey yok.

O değilde bütün yaşlıları yobaz ve cahil sanan vitaminsiz veletler var. Senin çevrendeki ailendeki insanlar böyle diye bütün yaşlı insanlar cahil ve yobaz olacak diye birşey yok.
Cidden genelleme biraz saçma oluyor. Geçen bir dayı ile konuştum parkta fikirleri diğer yaşlılar gibi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…