Steam Toplu yorumlar nasıl atılıyor?

troxel

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur, bazı sitelerde Steam profil yorumları satıyorlar 200 tanesi 20 TL filan diyerekten. Ben bu 200 yorumun tek tek giriş yapılarak yapıldığını düşünmüyorum. Bir uygulama üzerinden yapılıyor büyük ihtimal. Bu uygulamayı bilen var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur, bazı sitelerde Steam profil yorumları satıyorlar 200 tanesi 20 TL filan diyerekten. Ben bu 200 yorumun tek tek giriş yapılarak yapıldığını düşünmüyorum. Bir uygulama üzerinden yapılıyor büyük ihtimal. Bu uygulamayı bilen var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Öğrenmek istiyorum.

Büyük ihtimal botur.

Bot yorum attırıyorlardır kardeşim. Programı kendileri yazıyorlardır çok zor bir şey değil fakat öyle uygulama indireyim yorum attırayım gibi bir şey olduğunu sanmıyorum olsa herkesin profili yorumdan geçilmezdi.

Uygulama üzerinden yapıyorlar hesapları bağlayarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı