Steam Topluluk banı kaldırılabilir mi?

xnesuze

Picopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, dün akşamla tabiri caizse biri Steam hesabımı hacklemiş. Envanterimi satmış, arkadaşlarıma link göndermiş ve nasıl oluyorsa Steam benim hesabımı topluluk banı atmış. Ne kadar destekle iletişime geçsem de bana geri dönüş vermiyorlar bunu nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_2025-01-17-16-32-13-667_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

hocam dikkatli okursanız kalkacaktır diyor zaten yasaklı bir işlem yapıldıysa pek bir geri dönüşü olmaz maalesef ki

Selamlar öncelikle, dün akşamla tabiri caizse biri Steam hesabımı hacklemiş. Envanterimi satmış, arkadaşlarıma link göndermiş ve nasıl oluyorsa Steam benim hesabımı topluluk banı atmış. Ne kadar destekle iletişime geçsem de bana geri dönüş vermiyorlar bunu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2399943

Çok kötü durum be zor gibi.

Eki Görüntüle 2399943
Benim arkadaşımda topluluk banı almıştı ancak o destek ekibiyle konuşaraktan halletmişti bu meseleyi. İsterseniz sizde durumu izah ederek banınızın kalkmasına bi nebzede olsa yarar sağlayabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı