Toprak Koç Kimdir?

Bu başlık altına yazılan mesajlar içerisinde bağlaç olan -de/-da ekinin yazımı başta olmak üzere pek çok yazım yanlışı yapılan mesaj var. Yazım kurallarına bu denli önem verilen bir forumda yazım yanlışı barındıran bu kadar fazla mesaj görmek beni şaşırttı doğrusu. Bu konuyla ilgilenen moderatörleri göreve davet ediyorum.
 
xup3acorb4x41.jpg
 
Kendisi sosyal medya kullanmıyor ve hakkında ki merak dolu gönderileri görmüyor diyelim. Bu adamın hiç tanıdığı da mı yok? Şu an bir yerden çıkış yapsa direkt olarak parlar, uzun sürmez ama kısa vadede ün kazanabilir. 😁
 
Koskoca adamın sadece 2 fotoğrafı var. Tüm sosyal medya platformlarında popüler. Hiç mi bir akrabası falan yok bu adamın? Hiç mi tanınmıyor?

Biraz saçma gelebilir ama bence adı Toprak Koç değil.
 
İzmir'li olduğu düşünülen 2014-2015 arasında MCPE ile keşfettiğim bir adamdır, kendisini severim, fakat bir kesim tarafından da bayaa nefret edilen bir kişidir. Mobil Oyun kanallarının da içerik çıkarmasına çok faydalı olmuştur, fakat kendisi bu piyasaya hiç girmeyi denememiştir bana göre minimalist ve kendisini önemsemeyen birisi gibi duruyor, bana aynı zamanda Timuçin Esen'i anımsattı (bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) bu videoyu izleyerekte anlayabilirsiniz, en azından kendi açısından minimal olduğunu, ya da kendisiyle röportaj bile yapmanın değmeyeceğini, demem o ki iyi adamdır APK Derin Devletine hizmet etmeye devam ederek bizi sevindiriyor.
NOT: cloudmail.ru bir APK sitesi değildir bulut depolama sitesidir yani başkasından çalmıyor.
 

Geri
Yukarı