Çözüldü Tor Browser ile Deep Web'deki içeriklere bakarsak sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan14531

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu Tor Browser'ı iyi diyebileceğim bir VPN ile birlikte kullanıyorum. Bu Tor'daki kabaca Chrome da bulamayacağınız sitelere giriyorum forumlara falan. Bazen market sitelerine de ne var ne yok diye göz atıyorum merak ediyor insan sonuçta. Acaba bu gibi sitelerle herhangi bir bilgimi paylaşmasam sadece haber forum okuma gibi amaçlarla kullansam evime baskın yer miyim diye çok tedirginim. Yani Deep Web'te sadece gezip içeriklere baksam herhangi bir şey satın alma forum yazma hesap açma falan yapmasam benim yaptıklarımı birileri takip edebilir ya da görüntüleyebilir mi? Çok tedirgin oluyorum bir siteyi açarken, beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu Tor Browser'ı iyi diyebileceğim bir VPN ile birlikte kullanıyorum. Bu Tor'daki kabaca Chrome da bulamayacağınız sitelere giriyorum forumlara falan. Bazen market sitelerine de ne var ne yok diye göz atıyorum merak ediyor insan sonuçta. Acaba bu gibi sitelerle herhangi bir bilgimi paylaşmasam sadece haber forum okuma gibi amaçlarla kullansam evime baskın yer miyim diye çok tedirginim. Yani Deep Web'te sadece gezip içeriklere baksam herhangi bir şey satın alma forum yazma hesap açma falan yapmasam benim yaptıklarımı birileri takip edebilir ya da görüntüleyebilir mi? Çok tedirgin oluyorum bir siteyi açarken, beni aydınlatır mısınız?

Tor ile bile Dark'a girilmez hocam nasıl girilir? Ana PC'den sağlam DNS bağlanacaksın ondan sonra oradan sanal sunucuya gireceksin oradanda DNS veya sağlam bir VPN'ye bağlanıp tor ile gürebilirsiniz çok daha iyi olacaktor köprü görevi görür. İyi eğlenceler 😃

Youtube'da bir video var. Bir kişi x örgütünün dökümanını indiriyor y ile alakalı. Çocugu ve ailesini gözaltına alıyorlar. Ulaşılamaz değilsin, devlet takip ediyor demişti videodaki şahıs.

Sadece gezinmek için kullanırsan herhangi bir sorun olmaz. Forumlarda da kendi e postanı kullanmamanı öneririm, bir Proton Mail hesabı açıp onu kullanırsan senin için daha güvenilir olur.

Eğer sadece girerseniz bir sorun olmaz fakat herhangi bir bilginizi girerseniz sorun olur.

Market sitelerinin %99'u dolandırıcı oluyor zaten, o herkesin girdiği hidden wiki vs. sadece reklamlardan oluşuyor.

Zaten amacım almak değil bir şeyleri sadece insanlar neler satıyor diye baktım bir kez.Bir de anatomi çalışırken falan sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı