Tor Browser ile maksimum anonimliği sağlama

.onion sitelerine gireceğim. Dediğim gibi korktuğumdan pek fazla şey açamadım. Sadece en popüler Türk alışveriş linklerine ve Forumlarına bakındım. Bilmedigim linkleri çekinmeden açabilmenin yollarını arıyorum. Verilerin çalınması konusunu biraz açar mısınız?
VPN ile usta bir hacker çalabilir. Hele çerezleri kabul ettiyseniz. Ama Tor kullanıyorsanız kimse bulamaz hele ek VPN kullanırsanız (gereksiz olur) kimse sizi bulamaz.

VPN ile usta bir hacker çalabilir. Hele çerezleri kabul ettiyseniz. Ama Tor kullanıyorsanız kimse bulamaz hele ek VPN kullanırsanız (gereksiz olur) kimse sizi bulamaz.
Yani hicbir şey yapmadığım halde bilgilerime erişim mi sağlayacaklar? Cidden ilginç. Çerezler konusunu anladım. Peki dikkat etmem gereken başka neler var? Bir de ne tür verilerim söz konusu? Trojen yemiş gibi tüm bilgisayarım mı olaya dahil? Kusura bakmayın fazla anlamıyorum siber güvenlik işlerinden. Mala anlatır gibi anlatabilirsiniz. 😅

Mala anlatır gibi anlatabilirsiniz. 😅
Bak şimdi, senin elman var (verilerin) sen arkadaşının (gireceğin siteler) iddiasını (çerezleri) kabul ediyorsun. Sonra elmanın bir kısmınız alıyor arkadaşın. Arkadaşının donu delik (website açıkları). Başka arkadaşın gidip o delikten elma parçasını alıp pazarda (deep webde) satıyor. Olay bu. :)

Bak şimdi, senin elman var (verilerin) sen arkadaşının (gireceğin siteler) iddiasını (çerezleri) kabul ediyorsun. Sonra elmanın bir kısmınız alıyor arkadaşın. Arkadaşının donu delik (website açıkları). Başka arkadaşın gidip o delikten elma parçasını alıp pazarda (deep webde) satıyor. Olay bu. :)
Şimdi anladım 😂😂. Hocam şiddetle tavsiye ederim dediğin veya kullanırsan daha iyi olur dediğin bir şey var mı? VPN kullanmayı ihmal etmeyeceğim. Önerdiğiniz VPN varsa kullanabilirim.

Şimdi anladım 😂😂. Hocam şiddetle tavsiye ederim dediğin veya kullanırsan daha iyi olur dediğin bir şey var mı? VPN kullanmayı ihmal etmeyeceğim. Önerdiğiniz VPN varsa kullanabilirim.
KNOPPIX kur. USB'de çalışıyor. Kendisi içinde gelen Tor Proxy var. Olmadı Nord VPN öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı