Tor Browser ile .onion uzantılı sitelere erişmek

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi .onion uzantılı siteler erişmek istiyorum. Herkes biliyor zaten hidden wiki aratarak erişebiliyoruz bu sayfalara ama ben istiyorum ki, tarayıcımı .onion uzantılı aramalara karşı ayarlayayım. Bu mümkün mü?

Önemli bilgi: Bu riski kendim göze alıyorum.

merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi .onion uzantılı siteler erişmek istiyorum. Herkes biliyor zaten hidden wiki aratarak erişebiliyoruz bu sayfalara ama ben istiyorum ki, tarayıcımı .onion uzantılı aramalara karşı ayarlayayım. Bu mümkün mü?

önemli bilgi: bu riski kendim göze alıyorum.

Bende merak ettim bakalım mesaj atacaklar mı?

Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi .onion uzantılı siteler erişmek istiyorum. Herkes biliyor zaten hidden wiki aratarak erişebiliyoruz bu sayfalara ama ben istiyorum ki, tarayıcımı .onion uzantılı aramalara karşı ayarlayayım. Bu mümkün mü?

Önemli bilgi: Bu riski kendim göze alıyorum.
Çok da emin değilim ama böyle bir şey mümkün değil sanırım. Yine kendiniz hidden wikilerden bakmanız gerekebilir.

Duckduckgo, Yandex falan yerine .onion websitelerini listeleyen Ahmia, Not Evil vb. arama motorlari servislerini kullanacaksiniz olay bundan ibaret. Goze aliyorum diyeceginiz bir risk yok savasa gitmiyorsunuz. Tor agini ve onion servislerini gozunuzde buyutmeyin.

Duckduckgo, Yandex falan yerine .onion websitelerini listeleyen Ahmia, Not Evil vb. arama motorlari servislerini kullanacaksiniz olay bundan ibaret. Goze aliyorum diyeceginiz bir risk yok savasa gitmiyorsunuz. Tor agini ve onion servislerini gozunuzde buyutmeyin.
Ama Spotify hesapları bulmak gibi şeyleri tavsiye etmem. Bir kişi hesabına başkasının girdiğini tespit ettiği zaman yasal olarak polise gidip "hesabım çalındı" diye şikayette bulunabilir.

Ahmia bir arama motoru mu? Aradığımız bir bilgi sonuç olarak bize .onion olarak mı listeleniyor?
Ne gibi bir arama yapmam gerekiyor mesela .onion sitelerini listeleyen arama motorları çıksın?
@429723 Ahmia'yı normal tarayıcı üzerinden sanırım arayamıyoruz değil mi? Yani onu da tor üzerinden arayacağız.

Son düzenleme:
Ahmia bir arama motoru mu? Aradığımız bir bilgi sonuç olarak bize .onion olarak mı listeleniyor?
Evet. Onceden taradigi .onion sitelerden sonuclari siraliyor.
@31337 Ahmia'yı normal tarayıcı üzerinden sanırım arayamıyoruz değil mi? Yani onu da tor üzerinden arayacağız.
Onion servisinin yaninda ahmia.fi adresinden de erisilebiliyor ama sonuclardaki sitelere girmek icin yine Tor agini kullanacaksiniz sonucta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı