Tornavida ile çizilen anakart nasıl tamir edilir?

Çok saçma gelebilir ama anakartı bilerek çizdim tornavida ile babam bana bilgisayar almadığı zaman. Çok pişmanım şimdi bilgisayar açılmıyor. Yeni anakart alabilecek param yok, ne yapabilirim? Tamam yaptığım yanlış bir şey ama pişmanım. Anakartın birkaç parçası koptu ve açılmıyor. Gerçekten yardım edebilecekler yazsın.
Not: Niye böyle bir şey yaptın vs. gibi yazacaklar yazmasın lütfen ve tamirciye götüremem şimdiden teşekkürler.
Anakart model: P5kse ASUS 2006 model.
Görsel paylaşma imkanınız var mı?

Fotoğraf atabilir misiniz?

Anakart üzerinde olan yongaları veya kapasitörleri mi çizdiniz yoksa üzerinde olan yolları mı?

Geçmiş olsun.

Üzerinde direk çizdim işte yani yongaları çizdim.
Hayır aslında anakarta enerji geliyor fareye falan ışığı yanıyorda tek anarktan bip sesi gelmiyor.

Son düzenleme:
Üzerinde direk çizdim işte yani yongaları çizdim.
Hayır aslında anakarta enerji geliyor fareye falan ışığı yanıyorda tek anarktan bip sesi gelmiyor.

Anakarta enerji zaten gelir, içinden (gerekli bağlantı yolu zarar görmediyse) geçen "elektrik" USB aracılığı ile diğer bileşene de gider bunda sorun yok. Asıl sıkıntı şu, RAM, işlemci vs. tüm bileşenlerin arasında iletişim sağlayan bir sürü yol var bu yollardan herhangi biri gittiyse gg.
Sistem özelliklerini paylaşırsan uygun sistemi çalıştıracak 2. el bir anakart önerebiliriz. Tek çaren alacağın 2. el bir anakart. Yanlış anlama ama zaten onu tamir edecek bilgi ve donanıma sahip olsan bize sormazsın :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı