Tornavidasız vida sökme

DeletedUser01

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
yok
Format atayım dedim. UEFI flash bellek hazırladım. Boot menüsüne girip flash bellekle başlatıp formatı atacaktım. Ama sanırım başka ayarlarla oynadım ve PC'ye görüntü gelmiyor (PC çalışıyor). BIOS pilini sökmem lazımmış. Evde tornavida yok bu saatte dışarıda da bulamam. Vida derinde. Meyve bıçağı, makas, tırnak törpüsü, kalem denendi.
  • CASPER NİRVANA ONE (All in one)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara zarar vermekten başka bir işe yaramaz vidayı yalama yaparsın hiç çıkartamazsın, bayram da olsa hırdavatçılar açık olabiliyor (Şuan evimin yakınında iki tanesi açık) orada küçük tornavida al.

Format atayım dedim. UEFI flash bellek hazırladım. Boot menüsüne girip flash bellekle başlatıp formatı atacaktım. Ama sanırım başka ayarlarla oynadım ve PC'ye görüntü gelmiyor (PC çalışıyor). BIOS pilini sökmem lazımmış. Evde tornavida yok bu saatte dışarıda da bulamam. Vida derinde. Meyve bıçağı, makas, tırnak törpüsü, kalem denendi.
  • CASPER NİRVANA ONE (All in one)
Git komşudan al :D

format atayım dedim. UEFI flash bellek hazırladım. Boot menüsüne girip flash bellekle başlatıp formatı atacaktım. Ama sanırım başka ayarlarla oynadım ve PC'ye görüntü gelmiyor (PC çalışıyor) BIOS pilini sökmem lazımmış. Evde tornavida yok bu saatte dışarıda da bulamam. Vida derinde. Meyve bıçağı makas tırnak törpüsü kalem denendi. Fotoğraf atamıyorum MB çok geliyor.

bilgisayara zarar vermekten başka bir işe yaramaz vidayı yalama yaparsın hiç çıkartamazsın, bayram da olsa hırdavatçılar açık olabiliyor (şu an evimin yakınında iki tanesi açık) orada küçük tornavida al.

Geceydi yazdığım zaman şu an buldum.

git komşudan al :D

Gece gece :) :)

• Casper Nirvana One (all in One)

Hocam bu bilgisayarın sökümü nasıl oluyor. Senden ricam yardım et. Kapalı kutu gibi SSD takacama ulaşamadım. Çerçevemi sökülecek?
Casper'a55.7200-8T00X model bilgisayara sahibim. Yani Casper nirvane One. Ürünün garantisi bitti ve kendim SSD takmak istiyorum. Lütfen rica ediyorum bu ürünün nasıl açılacağını açıklayın. Yani normal TV paneli gibi çerçeveyi mi sökmek lazım ilk aşamada? Yani arkadan sökülecek bir kapak göremedim. Bu cihaz bildiğin kapalı kutu. Rica ediyorum bilginiz var mı? Yıl olmuş 2020 böyle basit bir işlem için servis 60TL istiyor bu işlem için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı