Torpil roketlerde itiş gücü nasıl sağlanır?

Aynen hocam o basınç ile uçuyor fakat o basıncı hangi madde ile elde edebilirim?

Hangi madde ile elde edebilirim bu basıncı hocam?

Doğrudan bu torpili kullanmayacaksan o işi unut. Bu tür kimyasallar kolay kolay bulunamaz. Yasal olarak satın almak için de izin gerekir muhtemelen.

YouTube'a bakın bakalım Basic Solid propellant falan yazın, yabancı kaynaklarda tarif bulabilirsiniz. Üretimi de tehlikeli olabilir ama.

Doğrudan bu torpili kullanmayacaksan o işi unut. Bu tür kimyasallar kolay kolay bulunamaz. Yasal olarak satın almak için de izin gerekir muhtemelen.

YouTube'a bakın bakalım Basic Solid propellant falan yazın, yabancı kaynaklarda tarif bulabilirsiniz. Üretimi de tehlikeli olabilir ama.

Üretim yapmayacağım muhtemelen bundan kullanırım hocam.

Ya sadece kafa yormak ta güzel geliyor en azından yeni fikirler oluşuyor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki videoya bakabilirsiniz. Sizin yapmak istediğinizden biraz büyük sanırım ama ölçüleri vs. düzenleyerek yapabilirsiniz.

Bu iki videoya bakabilirsiniz. Sizin yapmak istediğinizden biraz büyük sanırım ama ölçüleri vs. düzenleyerek yapabilirsiniz.

Aynen hocam benim yapacağım çok büyük değil maksimum 2 torpil boyu gibi bir şey düşünüyorum. Ben videolara bakarım çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı