Torrent takıldı

Yeniden başlattım yine sorun çözülmedi.

Korsana ben de karşıyım. İndirdiğim videolar bir youtuberin tutorialleri.
IDM'den eskiden ben video falan indiriyordum, onu da dener misiniz?
Konuyu açıklayıcı yazmazsanız, böyle oluyor. Ben uTorrent kullanıyorsunuz sandım. :)

Technopat Sosyal olarak, korsana destek vermiyoruz dostum. Çareni başka destek veren forumlarda arayabilirsin :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne demek kral? Açıklar mısın bana? Aydınlanayım ben de.
Bir tür paylaşım aracı. Yani illa korsan değil herhangi bir dosyayı paylaşmanı sağlayan bir yöntem. uTorent de bunu sağlayan araçlardan uygulamalardan bir tanesi sadece.

Bir tür paylaşım aracı. Yani illa korsan değil herhangi bir dosyayı paylaşmanı sağlayan bir yöntem. uTorent de bunu sağlayan araçlardan uygulamalardan bir tanesi sadece.
Peki öyleyse, arkadaşın direkt olarak Torrent kesildi tarzı şeyler yazması doğru mu peki? Ben o yüzden torrent'i öyle sandım.
Torrent'in sadece korsan oyun indirmek için olduğunu mu sanıyorsun ? Torrent'den bir çok şey indirebilirsin, Naruto serisi gibi.
Sorun da orada ya, arkadaşın video indiriyorum dememesi. Torrent denilince aklıma direkt olarak korsan oyun geliyor o yüzden.

Peki öyleyse, arkadaşın direkt olarak Torrent kesildi tarzı şeyler yazması doğru mu peki? Ben o yüzden torrent'i öyle sandım.

Sorun da orada ya, arkadaşın video indiriyorum dememesi. Torrent denilince aklıma direkt olarak korsan oyun geliyor o yüzden.
Direkt ''korsana desteğimiz yok, bb'' yazmak yerine ''Ne indirdiğinizi sorabilir miyim acaba ?'' diyebilirsiniz.

Maalesef sanal ortamlar senin dediğin gibi yanlış anlamaya müsait. Açıklayıcı yazmayıp bırakınca kafa karışabiliyor. Fakat torrent demek korsan demek değildir. Hani bazıları (sözüm meclisten dışarı) torrent lafını duyunca direkt korsan diyorlar ben onu yanlış buluyorum. Ama arkadaş korsan içerik olduğuna dair bir şey söylememiş hatta biraz havada bırakmış konuyu:) Ben öyle durumlarda direkt ne indiriyorsun nereden indiriyorsun diye sorup gereken cevabı aldıktan sonra hareket etmeyi tercih ediyorum mesela:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı