Torrent'ten oyun indirilmeli mi?

Valla ben kullanıyorum. Bu güne kadar hiçbir virüs sorunuyla karşılaşmadım. Kaspersky kullanıyorum. Şimdi tavsiye etsem ceza yerim muhtemelen. O yüzden sen büyük ihtimal ne dediğimi anlamışsındır.
 
Yok kardeş fazla uçuk değil.
Bahsettiği oyun daha kırılmadı bile. Kırılmayan oyunu torrentten nasıl indirdi anlamadım. Büyük ihtimal oyunu indiriyorum diye virüs indirdi veya yalan dolan sallıyor.
Kardeşim neden yalan dolan sallayayım bir site üzerinden indirdim cracksiz olarak, Crack diye indirdiğim şeyde virüs çıktı burda bilip bilmeden yalan dolan sallıyor diye laf yapmayın lütfen.
 
Technopat mantığı der ki, Torrent yasaldır. Torrent'ten indireceğin oyun da yasal veya orijinal ise Torrent'ten oyun indirebilirsin. Ama Torrent'ten korsan oyun indireyim mi? Diye soruyorsan, tecrübesizsen indirme, yani indirme!...
 
Torrent kullanmam ve önermem. Sonuçta korsan, emeğe saygısızlık. Sen git o kadar gün uykusuz kal bir oyun yapmaya çalış sonra onu satışa sun. Adamın biri senin o kadar emek verdiğin oyunu beş para vermeden indirsin. Ne hissedersin ?
 
Vallahi ben de torrentten indiriyorum, maddi durumum olduğu halde bana 10 TL'lik oyunu bile almıyorlar, neymiş efendim oyun alamazsın, git internetten oyna diyorlar. Zaten berbat bir bilgisayarım var oyunum bile yok. :( Asgari ücretle geçinen arkadaşlarımın GTA 5'leri, PUBG'leri, CS:GO'ları var.

Torrent'i tavsiye etmiyorum, mecbur kaldım diyorsan artık sen bilirsin indir ya da indirme. Bana soracak olursan indirirdim vallahi.
Hocam İninal ya da Papara kartlarını deneyebilirsin.
 
Burada tavsiye etmemizi bekleme çünkü tavsiye edersek, siteden ceza yiyeceğiz. Ama sana şöyle söyleyebilirim; kendim indirip oynadığım bir sürü oyun var antivirüs kullandığımdan dolayı bende bir sorun olmadı. Sana garanti veremem, indirdiğin yere bağlı.

Şu anda aktif olarak Steam kullanıyorum. Güven sorunu yok, virüs sorunu yok, güncelleme derdi yok.
 
Son düzenleme:
Hocam İninal ya da Papara kartlarını deneyebilirsin.
Hocam yazmana gerek kalmadı. Allah'a şükür annemi babamı 2 ay boyunca iyi sıktım ininal al ininal al diye sonunda gidip bana D&R Store'dan aldılar ve yanına 100 TL yükletip istediğim oyun ekipmanlarını aldım. Ailem İninal ile Hepsiburada'dan alışveriş yaptığım günden beri güveniyorlar internetten alışveriş yapmaya. Birçok yerde denedim hiç sorun yaşamadım.
 
Birkaç ay önce ben de şu oyunu aradım, baktım hiçbir formu Türkiye'de hiçbir yerde satılmıyor, rastgele bir siteden indirdim. Oyunun orijinali satılıyorsa onu satın al, yoksa bilindik bir yerden indir. Recep Baltaş da aynı fikirde, aha linke sor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı