Toshiba C50-A format sonrası sürücü kurulmama

tolga102

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'ye format attım ama malesef hiçbir driver mevcut değil. Windows 7 64 bit sistem kurdum. Şu an ethernet kablosuz ağ falan hiçbir aygıt çalışmıyor, USB girişleri de çalışmıyor. Dolayısıyla USB kullanarak driver yükleyemiyorum, interneti de kullanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? İşin içinden çıkamadım. :lanet:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
W10 kurmak daha fazla güncel sürücü demektir. Normalde W7'nin de sizde olan sürücüleri kurması gerekirdi fakat bulamamış demek ki. W10 kurun, W7 desteği de bitti.
 
Windows 10 CD yok. Önceki sistemde Windows 8 vardı. Windows 7 Ultimate kurdum. Windows 10 yükseltmeyi planlıyordum ama internet bağlamayınca planlarım tutmadı :facepalm:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
W10 CD'si yok zaten, USB'den kurabilirsin. Şu ada internete bağlanabildiğine göre Microsoft'un sitesinden de Key alabilirsin :)
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Suan telden giriyorum laptop kullanamıyorum malesef usb girişlerimde çalısmıyor indirsemde kuramam sanırım cd bulmaktan başka çarem yok

İndirdigim driverları başka pc de cd yazıp o şekilde yüklemekten baska çözüm gelmiyor aklıma ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı