Toshiba L650 Yosemite kurulum diskini seçince donma sorunu

Merhabalar arkadaşlar, Mac OS X Yosemite kurulumunu tamamladım sayılır. USB ile OS X i açmak için clover bootloaderi açtım. Kurulumun yapıldığı HDD'yi seçtiğimde ekran donuyor. Yön tuşlarına bastığımda tekrar seçim yapabiliyorum. Bu neden kaynaklanabilir? Recep Baltas'ın mavericks için hazırladığı kurulumu adım adım izleyerek ilerliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Ads_z (517 x 594).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. O sorunum saçma sapan bi şekilde düzeldi nasıl düzeldiğini anlamış değilim flash belleği başka bi usb portuna taktım. Şu anda kurulumu yapmış bulunmaktayım. Bu seferde başka bi sorunum var. O da çok saçma kullanıcı şifresi oluşturmuştum yosemiteyi kurarken koyduğum şifre ile 2. usb den cloverconfiguration yüklemesini yapabilmek için giriyorum şifre hatalı diyo aynı şifre ile işletim sistemine giriş yapabiliyorum bu sorun neden kaynaklanabilir. Teşşekür Ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı