Toshiba Laptop çok ısınıyor

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese selam! Bir adet Toshiba Laptop'um var. LoL'e girmeden önce cihaz serin fakat girdikten 2-3 dakika sonra cihaz aşırı ısınıyor.

Ekran kartı: NVIDIA 710M.

RAM: 8 GB.

Kaç derece üstüne çıkarsa sorun yaratır? Fikirlerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyal'ler!

Herkese selam! Bir adet Toshiba Laptop'um var. LoL'e girmeden önce cihaz serin fakat girdikten 2-3 dakika sonra cihaz aşırı ısınıyor.

Kaç derece üstüne çıkarsa sorun yaratır? Fikirlerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. İyi Sosyal'ler!
Çünkü laptop kanka

Laptop soğutucu alıp bir dene. Oda fayda etmezse işlemcini veya GPU'nu undervolt edebilirsin.

En son ne zaman termal macun yenilemesi yaptın? Eski laptoplarda çok fark ediyor. Laptoplarda 85 90 derece kronik sıcaklıkdır 100'e çıktığında işlemciniz kendini korumak amacılığı ile bilgisayarı kapatır.

90 derece üstü sıkıntıdır. İşlemcinizin termal macununu yenileyin ve temizleyin. Sıcaklık farkı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı