Toshiba Laptopa Hackintosh Kurmak

Sence Hackintosh Kurayım Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba ilk önce alırken bir Apple (OS X), Toshiba (Win8 + dokunmatik ekran) yanılgısı içine düştüm ve fiyatı için Toshiba seçtim. Bilgisayar bir geldi bomboş ne Office var ne bir şey var. Hesap makinesi bile yok düşün artık. Zaten saçma sapan bir şeyler yapmışlar, başlat menüsünden ayrı denetim masasından ayrı ayrı program kaldırılıyor falan böle saçmalıklardan binlercesi. Neyse sonra Technopat'ta OS X'lerin ücretsiz olduğunu öğrendim tabi durur muyum hemen araştırdım bu Hackintosh olayını yapmaya karar verdim ama bu Technopat'ın bir videosu var adam 9 kere hatalı kurulum yapmış ondan çok korktum bir de acaba OS X'de dokunmatik ekran desteği var mı?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ne demiş ya hadsiz @Testarossa

Neyse bilmiyorum ki benim sistemim için uygun mu ve nasıl kurarım? Kurmayı çok istiyorum ama 1. dokunmatik ekran yok 2. crack programlar olmuyormuş yani programlar için ağırlığım kadar altın gerekiyor =D bunlar doğru mu yoksa şehir efsanesi mi?

Dostum amacın oyun oynamaksa, tabiki windows. Macte oyun oynayamazmıyım(illegal) diye soracaksan; oynarsın ama yabancı sitelerden falan indirmen lazın baya uğraş ister.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı