Arkadaşlar, okuma yazma hızı çok mu düşük? Çünkü PC son zamanlarda iyice yavaşladı.
Eki Görüntüle 1355614
Diskin hızını CrystalDiskMark üzerinden bakmanızı öneririm. Cihazın yavaşlamasının sebebi yüksek disk kullanımından olabilir. Virüs taraması yapıp diskin sağlık durumunu CrystalDiskInfo ile kontrol edin.
CrystalDiskMark sonucu bu şekilde.
Değerler ile ilgili bir sorun gözükmüyor. Virüs taraması yapabilir misiniz?
Arkadaşlar, okuma yazma hızı çok mu düşük? Çünkü PC son zamanlarda iyice yavaşladı.
Eki Görüntüle 1355614
Kardeş imkanın varsa 250 GB SSD al Kioxia hesaplı roket olur eski bir PC kullanıyorsan USB2 portlu %50 hız alırsın SSD'den ama yine de HDD'ye 10 çeker hızda okuma yazma da indirmelerde, yüklemelerde USB3 portlu anakart takarsan SSD'den %100 hız alırsın artık HDD antika oldu millet SSD'ye geçti geçiyor çoğu.
Teşekkürler almayı düşünüyordum fakat hangi marka alacağıma karar verememiştim.
Ben Kioxia kullanıyorum daha önce toshibaydı ama artık Kioxia diye geçiyor gayet menmunum alırsan sitesinden utulity diye SSD programını indirmen lazım güncellemesini oradan yaparsın USB'ye indirir ayrıca SSD'yi bağladıktan sonra Windows formatlarken AHCI yapman gerekir Google de 13 SSD ayarı dersen technopatınki çıkar o ayarları yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.