Toshiba notebook ısınma sorunu

ZaMBoR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
PC'de şu an teknopat tek açık oyun vs. açık olunca bilgisayara dokunulmuyor. 2-3 sene önce chipseti değişti. Format işlemini de yeni yaptım. Aşırı şekilde ısınıyor ne yapmam gerekiyor? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038 @BilgisayarKurdu @MF

ss.jpg

Son düzenleme:
Bu sıcaklıklar sana sıkıntı çıkartıyormu?
Donma kasma kapanma gibi.
Çıkartıyorsa temizlik yapıp macun değiştiriceksin.
Birde ince bir bilgi laptop soğutucularının X ayakları zamanla bükülüyor onları tersine bük ama fazla değil tabi bu durumda sıcaklığı beklenenden fazla etkiliyor.
Inked20160515_042733_LI.jpg

Başta dediğim gibi sıkıntı yoksa bu değerler olabilir 110 derecelerde oyun oynayan arkadaşlarım var (Sağlıklı değil tabi :D)

Arkadaslar PC actim az kirlenmisti son temizlikten sonra cok kullanmamistim zaten termal macunu degistirdim ama aicaklik degerleri ayni hiçbir sey acik değilken 70 oyun falan acilinca 99'a kadar görüyor.
Not: İnternetten iyi bir macun alacaktım ama 30 yillik bir PC ustasina danistim bu işlemcilerin kronik sorunuymuş ısınma o yüzden 10 TL cin Mali termal macun aldim :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı